Storitve

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA NOTRANJEGA POHIŠTVA

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA OPREME ZA TRGOVINE

BIVANJE Z NARAVO

IZDELAVA RAZLIČNIH OKRASKOV

Nudimo vam

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA NOTRANJEGA POHIŠTVA

Les je pri opremi notranjih prostorov zelo priljubljen material, ker ga je preprosto obdelovati, deluje raznovrstno (lahko je topel ali hladen, gladek ali hrapav, svetel ali temen) in prijazno.

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA OPREME ZA TRGOVINE

Pri načrtovanju trgovin upoštevamo sodobno oblikovano opremo in njen estetski videz, optimalno funkcionalnost ob upoštevanju ustrezne nosilnosti opreme ter seveda želje in potrebe kupcev.

BIVANJE Z NARAVO

Hiter življenjski slog od nas zahteva, da se ustavimo, ozremo okrog sebe in v malenkostih najdemo navdih, ki nas vodi naprej. Najdemo ga lahko v dobri glasbi, umetnosti, mnogi od nas prav posebaj uživamo v lepem bivalnem okolju ob naravnih, okolju prijaznih materialih.

IZDELOVANJE RAZLIČNIH OKRASKOV

Izdelujemo najrazličnejše okraske iz lesa (novoletni okraski, okraski z imeni, svečke, napisi za torte,...)

Les je dar narave, saj nastaja s procesom fotosinteze, s pomočjo sonca in ogljikovega dioksida. Je naravno obnovljiv ter ustreza načelom sonaravnosti in trajnosti. Za predelavo lesa v izdelke je potrebno malo energije. Lesni izdelki v obdobju uporabe podaljšajo skladiščenje ogljikovega dioksida. Lesne izdelke po koncu uporabe lahko uporabimo za pridobivanje energije.

Les zagotavlja lepoto bivanja

Bivalno okolje ključno vpliva na način življenja in zdravje uporabnika. Pri zasnovi sistema gradnje moramo upoštevati vse parametre ugodja, ki jih v svojem bivalnem okolju potrebuje človek. Tehnološke rešitve moramo prilagodili doseganju idealne temperature prostora, tako dejanske kot ob čutene, primerne vlažnosti in kvalitete zraka v prostoru. Vlažnost zraka ključno vpliva na dihalne poti, počutje in motnje spanca. Bivalno okolje moramo ustvarjati z izbranimi materiali, za katere je znano, da ne škodujejo
človekovemu zdravju, hkrati pa povečujejo občutek udobja bivanja.